Hvem er GroGreen® og E. Marker A/S


E. Marker A/S er en dynamisk virksomhed i Padborg, der arbejder med salg og udvikling af organiske og biologiske produkter til planter. Vi beskæftiger os med salg af og rådgivning om til pleje af golfbaner, fodboldbaner, grønne anlæg samt private haver.

E. Marker A/S sælger haveprodukter under de to forbrugerbrands GroGreen® og Osmo®.

GroGreens haveplejeprodukter udvikles af E. Marker A/S i Padborg – og sælges via havecentre og planteskoler i Danmark og Sverige. Vi har som virksomhed i de seneste årtier arbejdet målrettet på at udvikle et stærkt, biologisk koncept til pleje af bl.a. golfbaner og private haver. Som haveejer kan du være sikker på, at GroGreen produkter giver dig gode resultater i haven. Mange af GroGreens gødningsprodukter anvendes også til professionelt brug på golfbaner, fodboldbaner og hos anlægsgartnere.

Miljø og bæredygtighed lægger os meget på sinde. Vores fokus er er udvikling af produkter, hvor det handler om at forebygge, fremfor at helbrede. Haveejere og andre, der benytter GroGreen haveprodukter, kan derfor glæde sig over en frodig og miljøvenlig oase, hvor familien kan spise løs af frugt og grønt – uden risiko!

E. Marker A/S arbejder kontinuerligt og målrettet på at udvikle, forbedre og forny sortimentet, som består af en lang række plejeprodukter til hele haven. Altid med fokus på miljø, økologi og bæredygtighed, hvilket har resulteret i nye økologiske produkter og miljøvenlige hensyn i opdateringen af flere produkter.

Udviklingen af GroGreen® Feed&Shine® serien fortsætter, og består nu af fem produkter. Flere års målrettede test i England dokumenterer, at GroGreen® Feed&Shine® Roser, Buksbom, Rhododendron, Grøntsager samt Frugt styrker og beskytter planterne mod vejr og potentielle skadedyr. Effekterne er fuldt ud dokumenterede.

Forbrugerne efterspørger i stigende grad rene produkter, der kan hjælpe dem med at dyrke stærke planter og sund vækst uden pesticider. For at styrke tilliden til E. ­Marker’s produkter, har både du og forbrugerne fri adgang til fuld dokumentation på samtlige produkter. Vi arbejder med fuld gennemsigtighed.

For at bakke op om produkterne, kan du og forbrugerne gennem sociale medier se, hvordan produkterne bruges optimalt. Der er således adskillige nye film, som forklarer brugen af vore produkter, herunder Feed&Shine®, Myco planteaktivator, flydende som faste gødningsvarianter. Nye film i filmisk kvalitet kommer løbende til, og du er velkommen at bruge dem på dine egne sociale medier. Alle film kan hentes på vores hjemmesider eller Youtube.

Læs mere om virksomheden på www.emarker.dk

Med venlig hilsen
Carsten Marker
Adm. Direktør og haveentusiast

         


Carsten Marker

CEO & haveejer

+45 40 59 74 67


Carsten har gennem mange år beskæftiget sig med produktudvikling og salg af biologiske produkter til golfbaner, fodboldbaner og private haver.

Stig Bennekov

Ordrer og internt salg

+45 26 80 14 33


Stig tager sig af alle interne salgsopgaver og er sikkert den første til at tage telefonen og hjælpe dig, når du ringer til kontoret.

Bjarne Palsov

Salgschef

+45 40 17 72 22


Bjarne har arbejdet med salg og marketing rettet mod golfbranchen, kommuner og havecentre siden 1988. Bjarne er ansvarlig for salg af E. Markers brands til det danske marked.

Marianne Sørensen

Økonomi

+45 40 80 24 42


Marianne varetager den daglige økonomifunktion, hun har mange års erfaring med regnskab.

Jan Kjær Rasmussen

Salgskonsulent

+45 30 55 26 78


Jan er vores salgskonsulent for Danmark, Sverige og Japan og rådgiver for de danske kommuner. Jan er også en kvalificeret groundsman.

Jens Peder Lilholt

Salgskonsulent

+45 30 80 64 88


Jens Peder har mange års erfaring fra sports- og brugsgræs-branchen og havecentre i Danmark.

Nicklas Åkesson

Salgskonsulent

+46 073 301 51 00


Nicklas er vores salgskonsulent for havecentre i Sverige og rådgiver for de svenske golfbaner. Nicklas har været i havecenter-branchen i over 15 år.

Jesper Gade Nissen

Marketingschef

+45 30 80 92 01


Jesper tager sig af marketing og salgssupport fra kontoret. Jesper har været involveret i online markedsføring, salg og digitalisering i mere end 10 år.


Mark Schultz Jensen

Grafiker

+45 31 37 03 85


Mark er vores grafiske designer og har mange års erfaring med konceptudvikling og digitalt design.

Mathilde Skaarup Marker

SoMe Assistent

+45 74 67 08 08


Mathilde tager sig af vores sociale medier med nyt indhold og giver dig et svar, hvis du skriver til vores profiler.
Hold din have i balance uden kemi!

Naturen har sin egen gode næring, der er god ved miljøet

Få den nyeste viden til din have

Vi udsender jævnlige mails med nyttige tips til din have - tilmeld dig her.

 

    Ved tilmelding accepterer du vores cookies og persondatapolitik.